Music – BLG , Good Charlotte , and David Choi

Okay, let me share you a song that I’ve been listening recently…

“Be Your Everything” – Boys Like Girls
The first one is a song  I just discovered lately… thanks to YSteven , i came to stumbled upon this one good song from Boys Like Girls..

http://www.youtube.com/watch?v=UttOVBD-Rvw

As it’s a lyric video, i think there is no need for me to write down the lyric here…. :p

kesan pertama yang gw dapet adalah : Romantis mampus!  ini lagu sih lyric nya keren… rhyme nya oke.., dan suaranya.. yah BLG banget lah yah.. :p aftertaste jadi lebih energetic, romantic, terus senyum – senyum sendiri dhee.., hahaha XD

“Like It’s Her Birthday” –  Good Charlotte

The second one is a song from Good Charlotte…, jadi kemaren baru benerin handphone, terus nge check memory card lama, ternyata itu MC isinya Good Charlotte 1 album.. jadilah gw dengerin lagu – lagu mereka lagi…, ada 1 lagu yang lumayan nyangkut lah…

http://www.youtube.com/watch?v=ds4oSAXf2TU

dan bukaaann…. nyangkut bukan karena video clip nya “Keren” dan kayanya “Asik” banget… hahaha XD

(please notice the quotation mark… gw ga mau terkesan Liar! hahaha XD)
gw suka sekali sama 1 bait di dalam lagu ini…, kira – kira beginilah bunyinya :

She turns and says don’t be surprised,
It’s gonna be a good night, A good, good night.
She’s showing me a different side,
One I’ve never seen before, That I ignore.
Cause when I’m up she’s all about me,
When I’m down, She stays around me,
Now I know I’m one and only,
So I might as well enjoy the ride.

i just wondered, it would be really great to actually believe someone and says…..
“Cause when I’m up she’s all about me,
When I’m down, She stays around me,
Now I know I’m one and only,
So I might as well enjoy the ride.”

and PARTY HARD TOGETHER!~  Lol!~

Missing Piece – David Choi

The last one is from David Choi…, pertama kali kenal dia juga dikenalin sama YSteven , tapi yang bener – bener bikin gw suka sama David adalah temen UKM gw, Felicya Loe..

Well, Gw suka sama David… terutama lagu – lagu kaya That girl sama By My Side … ga tau kenapa, tapi Deep bener.. hahaha XD but still… I REALLY LIKE THIS ONE BEST

(setidaknya sekarang…dulu sempet juga tergila – gila sama that girl…, mungkin karena sudah terjadi pergeseran perasaan? hahaha :p)

http://www.youtube.com/watch?v=mWut3hZnxOs

after taste nonton video Clip ini ?
There is a Missing Piece inside of Me………

fill it please…, hahahahhaha XD

well That’s All… hope you enjoy!
This Is Me.

Advertisements

3 comments on “Music – BLG , Good Charlotte , and David Choi

  1. ferisu says:

    talking bout the “missing piece”. how’s yesterday?
    hope it’s going well dan lo jadi nonton yeee.. LOL.

  2. thisisray says:

    jadi nonton lho!~ akhirnyaa XD hahaha :p
    meskipun pada akhirnya ga jadi nonton ice age :p hahaha XD

    • ferisu says:

      oh yeahhh?? wkwkwkwk.. trus jadi nntn apaan?
      pas lo bilang di sekre ga jadi nonton, g udah pengen teriak “bego!” gt rasanya. :p haiyaaaa.. XD

      btw, katanya dia lebih suka cowo agresif lhoo.. XD wahahahahaha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s