Stupidity that follows after

Stupidity that follows after

i don’t know why i took this as my post title… just some random thought.. no hidden meaning or whatsoever.

well.. life is simple. it’s only complicated in our mind.
mungkin itu pelajaran yang harus gw ambil setelah beberapa lama dibingungkan oleh banyak hal.

Life is so simple, that we’re afraid to admit it’s simplicity.
it has a HUGE risk, so it can’t be that simple.. isn’t it?

personally, gw bukan gambler, not really a risk taker juga… gw safe player. semua variabel harus di hitung, dan outcome yang paling realistis lah yang akan gw ambil. i will never want to take more than what i can chew.

Continue reading

a Letter………..

Hey there… you. yeah you.

i love you.
it’s not in past tense. because i do still love you.
it’s also not in future tense, because i don’t know if i will stay the same.

i love you.
because even though i know your past.  i don’t mind it.
and because i don’t know our future. but at least my feelings for now is true.

i love you.
because that’s the best honest answer i can give you now.
regardless how stupid it will sound in the near future,
or how puny it’s sounded in the long gone past.

Continue reading

Hell’s Leadership Training

Hell’s Kitchen

have you ever watched Hell’s Kitchen?

the story idea was great.. the drama was intense, and the food seems delicious! but the most of all…, the lesson was AMAZING.

I’ve been liking Food and Beverages for a while now, and i always think that working in a kitchen, and making good foods, is really cool somehow.

Pertama kali kenal “kejamnya” dunia masak dari satu komik yang bernama BAMBINO!
menurut gw sih komik ini beda, ga kaya komik masak – masak yang hepi – hepi, buat masakan enak, terus berpetualang keliling negri, terus ngelawan monster (#apa sih)…. intinya komiknya down to earth banget.. si pengarang mengambil sisi humanisme dari seorang koki, dan dengan menarik mampu nyeritain kehidupan seorang koki itu kaya gimana sih, aslinya.

Continue reading

PASSION (?)

Belakangan ini selama menjalani semester 6, (karena udah mau lulus juga sih terutama) gw jadi makin sering ngomongin passion sama temen – temen gw.. beberapa di antaranya ada Diana, Grace, Yuli, Feli, anak – anak Camonitys, anak – anak NC, dan TenTu saja my partner in – crime…, YSteven.

Kenapa sih kita ngomongin Passion? sejujur – jujurnya sih,, kalo gw cuman takut, kalo nanti saat kerja, gw stuck di bidang yang gw ga suka… ujung – ujungnya bakal menderita sengsara… #lebay..

kalo menurut si Yoyo sih, kerja sesuai passion itu lumayan penting, selain itu bisa bikin u enjoy di kerjaan u dan lupa waktu, (sampe berasa ga kerja..) u juga bisa berkembang jadi lebih baik lagi… bukan begitu bukan?

Continue reading

Music – BLG , Good Charlotte , and David Choi

Okay, let me share you a song that I’ve been listening recently…

“Be Your Everything” – Boys Like Girls
The first one is a song  I just discovered lately… thanks to YSteven , i came to stumbled upon this one good song from Boys Like Girls..

http://www.youtube.com/watch?v=UttOVBD-Rvw

As it’s a lyric video, i think there is no need for me to write down the lyric here…. :p

Continue reading